Grenzen aan je kinderwens

9 mei 2018

Hello Radio

Mooie en integere radio.

Regiseuse Rita Horst over mijn bijdrage aan “Exportbaby” en mijn leven als klokkenluider.

Grenzen aan je kinderwens (1) In de jaren zeventig adopteerde je buitenlandse kinderen uit idealisme, maar die gedachte is reeds lang verlaten. Wat zijn de vele haken en ogen rondom adoptie? Rita Horst schreef en regisseerde de NPO-dramaserie Exportbaby en stelt het fenomeen ter discussie. Anouk Eigenraam, geadopteerd vanuit Zuid-Korea, schreef het boek ‘Welkom in adoptieland’ (2017). Ze deelt haar persoonlijke ervaring en schetst een beeld van hoe het er in de ‘adoptiewereld’ aan toe gaat. Beiden zijn in de studio van Hello Radio Podcast en praten ook over internationaal draagmoederschap naar aanleiding van de podcastserie¬†Wensvaders.¬†Presentatie: Peter de Ruiter.‚Äč

Hier te beluisteren LINK

Comments are closed.